Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (4.09 secunde)
Parchetul General a deschis un dosar penal pe numele lui Calin Georgescu pentru promovarea cultului persoanelor vinovate de genocid si crime de razboi.
In ce tara din lume ministrul Justitiei se intalneste cu un mare om de afaceri cercetat penal? Sau in ce tara o astfel de intalnire este intermediata de seful Guvernului?
A urmat scandalul in care e implicat George Copos, un vice-premier care face acum vizite dese la Parchet in calitate de "urmarit penal".
Presedintele Traian Basescu a dat in sfarsit unda verde modificarilor aduse noului Cod Penal. ... In cazul acesta ma intreb cine ar mai popula inchisorile cele modernizate dupa standarde europene, daca toti pot sa traga chiulul la umbra Codului Penal?
Parchetul General a confirmat deschiderea unui dosar penal pentru fals in declaratii, dosar in care este vizat Traian Basescu.
Am povestit cum am fost perchezitionat cu mandat penal de Directia a cincea a Securitatii, care se numea Directia de Cercetari Penale, cum am fost apoi interogat zile de-a randul, cum am fost supravegheat, cum mi s-a propus sa semnez un angajament si am refuzat si ce mi s-a intamplat in acea zi.
De pilda nu stiu cit de frecvent se intimpla ca un proces penal privind un furt calificat sa se intinda pe mai bine de trei ani.
Ca sa nu mai vorbim ca astfel de ofensive distrugatoare pot fi catalogate drept tradare, act care se pedepseste fie moral, fie penal, precum tradarea de tara.
Omul de afaceri Cristian Tintareanu are dosar penal pentru ca a tras cu arma in curtea casei sale, aratind astfel potentialilor hoti ce ar putea sa pateasca daca ii incalca proprietatea.
Procurorii DNA fac ample investigatii intr-o afacere imobiliara suspecta, in cadrul unui dosar penal proaspat deschis la unitatea din Prahova.
Pana atunci, sa fim cu totii pregatiti ca, daca vom intra in viata publica devenind, fara doar si poate, adversarii cuiva, sa avem in biblioteca noastra, printre alte dosare, si unul penal.
Politia a deschis dosar penal dupa incendiul violent de marti seara, de la un imobil de pe Soseaua Nordului din Bucuresti.
La New York a inceput un proces penal impotriva Organizatiei lui Trump. Organizatia este acuzata ca a platit avantaje netaxate directorilor sai, timp de 15 ani.
Liderul AUR, George Simion, a scapat de dosarul penal deschis de politie pentru ca ar fi condus masina, desi avea permisul suspendat.
Politistii i-au intocmit dosar penal conform Legii 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. ... In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj la vanatoare in forma agravata, cercetarile fiind continuate de politistii Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase Bacau.
s-a ales cu un dosar penal urmand sa fie anchetat pentru trei capete de acuzare - conducerea unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, conducere cu permisul anulat si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
s-a ales cu un dosar penal urmand sa fie anchetat pentru trei capete de acuzare - conducerea unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, conducere cu permisul anulat si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
In noul Cod Rutier, politistii vor ca cei care se bat in trafic, pe langa sanctiunile de ordin penal, sa ramana si fara carnet de conducere. ... Dosarul penal se va intocmi la sesizarea victimei, Parchetul urmand ss solutioneze cauza.
pe politistul din Orodel cu 150 de euro si doua sticle de bautura pentru a nu-i intocmi dosar penal, insa luarea de mita nu a putut fi probata de procurori. ... si cu ocazia instrumentarii unui alt dosar penal.
google-analytics.com